21 Ağustos 2014 Perşembe

Mutfak Dolabı Modelleri ve Tasarımları

Günümüzde mutfak tasarımları hızla değişiyor. Çocukluğumuzdaki mutfaklar ile şimdiki mutfak modelleri arasında o kadar çok fark ve estetik güzellik var ki. Bu yazımızda en son mutfak tasarımlarını, modern ve farklı mutfak tasarım fikirlerini sizlerle paylaşıyoruz. Mutfak tasarımlarında değişiklikler olduğu gibi, mutfak mobilya teknolojileri, malzemeleri, üretim teknikleri, ürün çeşitliliği bir hayli değişti. Bizim çocukluğumuzda mutfak tezgahları betondan dökme olurdu. Dökme tezgah denirdi. Çoğunun üzerinde mermer olmaz, fayans olurdu. Şimdi, mutfak tezgahları için gerçek mermerleri tercih edebileceğiniz gibi, suni üretilen çok farklı renklerdeki tezgah modelleri ve granit  de seçebilirsiniz. Seramik modellerinin çeşitliliği de mutfak tasarımlarının güzelleştirilmesine yardımcı oluyor. Harika seramik kaplamalar, taş motif kaplamalar, duvar kağıtları ile mutfağınıza benzersiz tasarımlar kazandırabilirsiniz. Mutfak tasarımlarında en etkin rolü oynayan hiç şüphesiz ki mutfak dolaplarıdır. Burada yeni ve farklı mutfak dolabı tasarımlarını, mutfak dolabı yerleşim düzenini, güzel kapak motif ve renklerini bulabilirsiniz. Bu foto galerimizden mutfak tasarım fikirleri edinebilirsiniz.

Mutfak dolaplarında artık her ihtiyaça göre ve mutfak şekline göre üretilebiliyor. Gömme sistemlerinden tutunda iç içe girmiş raf sistemleri, raylı hareket edebilen dolap sistemleri, yukarı doğru süspansiyonlu kapak modelleri, ankastre gömme sistemler gibi sizin ihtiyaçınıza göre üretilebiliyor.
Mutfak modellerini incelediğinizde işin içinden artık çıkılmaz bir boyuta giriyor. O kadar çok mutfak dolabı modelleri var ki insan hangisini seceçeğine emin olun karar veremiyor. En güzeli kendi hayalinizdeki mutfağı yaptırmak, siz hayal ediyorsunuz mutfak dolabı firmaları hayalinizdeki tasarımı gerçeğe çeviriyor.

Aşağıda mutfak modelleri ile ilgili birçok görsel ekledik. İnceleyin ama hayalinizde mutfağınızı tasarlayın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder