14 Haziran 2014 Cumartesi

Simli Duvar Ve Tavan Boyası

Evlerimiz için seçeceğimiz duvar boyası seçimi, ev dekorasyonumuzda büyük bir rol oynamaktadır. Son yıllarda oldukça popüler olan simli duvar boyası ile evinize ışıltı ve parlaklık katabileceksiniz. Uygulaması oldukça kolay olan simli duvar boyaları ile yaşam alanlarınız göz alıcı bir güzelliğe kavuşacak.
 
Piyasada birçok markanın hazır simli duvar boyası mevcut, ancak kolay bir şekilde sizde bu harika görüntüyü elde edebilirsiniz. Yapmanız gerekenleri özetleyecek olursak, satın almış olduğunuz duvar boyasının içine kırtasiyelerde ve yapı marketlerde kolayca bulabileceğiniz toz şeklinde simi ekleyerek iyice karıştırmalısınız. Boyaya eklediğiniz simin eşit şekilde dağılması için karıştırma işlemini düzenli yapmalısınız.
 
İlk önce duvarınızı simsiz bir duvar boyası ile boyadıktan sonra, ikinci katını hazırladığınız simli duvar boyası ile tekrar boyaya bilirsiniz. Artık sizin de duvarlarınız göz alıcı bir görünüme ve parlaklığa kavuşacak. Evinizde istediğiniz bölgelere farklı bir hava katmak için sizde bu uygulamayı kullanabilirsiniz, günümüzde birçok kişi simli duvar boyası kullanarak evinde göze daha hoş gelen bir görüntüye sahip olabiliyor. Galerimizden simli duvar boyası örneklerini inceleyebilir ve daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder