20 Mayıs 2014 Salı

Araç Kiralamanın Faydaları

Hayalinizdeki araca sahip olmak için bütçemi nasıl düzenlerim diye düşünüyorsanız bir de araç kiralama hakkındaki bu yazımıza göz atın.

Araç kiralamanın avantajlarını gösteren 8 madde:

1- Kiralama yaptığınızda sadece araca değil araç ihtiyacına dair tüm hizmetlere de sahip olursunuz.

Kiralama yaparken araçla birlikte servis bakımları, hasar onarımları, muayene, lastik değişimleri, HGS ve yakıt yönetimi gibi ihtiyaçlarınızı kiralama şirketinize devredersiniz.

2- Vergi külfetine güle güle diyebilirsiniz!

Araç sahibi olmanın getirdiği vergi külfetinden araç kiralayarak kurtulursunuz. Kira faturalarını da gider olarak gösterebilirsiniz.

3- Kasko ve zorunlu trafik sigortası teklifleri ile uğraşmazsınız.

Aracınızı kaskosu ve trafik sigortası ile kiralama şirketinden teslim alır, ödemeleriyle ilgilenmezsiniz.

4- Lastik değişimi mi? Onunla da sizin yerinize ilgilenirler.

50.000 km’'si dolan lastiklerinizin yeni lastiklerle değişimi ve kış lastiği değişimi dahil her şey kiralama şirketi tarafından yapılır.

5- Gerek personel, gerek zaman avantajı sağlar.

Araçlarınızın yönetimi için ekstra personel istihdamına gerek duymazsınız böylece ana işinize odaklanma imkanı bulursunuz.

6- Yedek araç hizmeti ile sürekli mobilite imkanına sahip olursunuz.

Hasar ve aracın onarımını gerektiren durumlarda yol yardım hizmeti alırsınız. İş sürekliliğinizin devamı için aracınızı kullanamadığınız durumlarda yerine yedek(ikame) bir araç tahsis edilir.

7- Kiralanan araçların genel masrafları, olası HGS ve trafik cezaları külfet olmaktan çıkar.

Araçların tüm genel bakımları kiralayan şirket tarafından ödeniyor. Yasal cezaların ödenmesi kiralayan şirketin sorumluluğunda. Ancak takibi, kontrolü ve zamanında ödenmesi için filo kiralaması yapan şirketler bu hizmeti de veriyor.

8- Ayrıca fiyat avantajı da cabası!

Mesela tüm bu maddelerimizi bir örnekle açıklayalım:

Hem kendiniz hem de aileniz için mükemmel bir seçenek olan Skoda Octavia'yı ele alalım. Octavia'ya sahip olmak için ödemeniz gereken miktar 69.500 TL'den başlıyor ancak Octavia'yı yukarıda bahsettiğimiz tüm bu hizmetlerle 3 yıllığına kiralamak %18 daha avantajlı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder